PALVELUT

Ompelukoneen neula

Hinnoittelu

Jokainen työ arvioidaan erikseen. Hinta-arvioon vaikuttaa huonekalun kunto, materiaalit ja kangasvalinta. Alustavan hinta-arvion pystyn antamaan valokuvasta. Tarjouksen voin antaa vasta kun olen nähnyt huonekalun, tutkinut sen rakenteet ja pehmusteet ja kangas on valittu. Kuvan ja selostuksen verhoiltavan huonekalun kunnosta voi lähettää sähköpostiin. Tai kuvan kanssa voi tulla verhoomoon. 

Verhoilutyön maksaminen

Kangas maksetaan ennen työn aloittamista ja loput kun työ on valmistunut. Mahdollisissa tilaussopimusta koskevissa erimielisyystilanteissa, joita ei saada neuvotteluilla ratkaistua, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä lautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan. 

PALVELUT

PERINTEINEN VERHOILU
Sulje ikkunat
Nuoli takaisin
Perinteisessä verhoilussa materiaaleina käytetään meriheinää, jouhia, lastuvillaa, puuvillavanua ja kierrejoustimia. Työ tehdään suurelta osin käsityönä, samalla lailla kuin se on alun perin tehty. 
Tuolin kulma
Sohvan vieterit
Keinutuoli
TEOLLINEN VERHOILU
Sulje ikkunat
Nuoli takaisin
Vanhat materiaalit korvattiin 1950-luvulta lähtien vaahtomuovilla. Vaahtomuoveja on eri paksuuksia ja kovuuksia. Niistä valitaan ja rakennetaan huonekaluille oikealainen pehmustus. Teollisessa verhoilussa on myös enemmän kaavoitusta ja ompelutyötä. 
Kaksi vaahtomuovilla pehmustettua valkoista tuolia
Vaahtomuovilla pehmustettu tuoli
Vaahtomuovilla pehmustettu valkoinen tuoli
ULKOTILAKALUSTEIDEN VERHOILU
Sulje ikkunat
Nuoli takaisin
Kun pehmusteet ja kankaat viedään ulos terasseille ja veneisiin on tärkeää valita oikeat materiaalit. Pehmuste valitaan käyttötarkoituksen mukaan ja keinokuitukangas kestää paremmin kosteutta. 
Tekstiilejä ulkotiloihin
Sohva parvekkeella
Eri värisiä kankaita
JULKITILAKALUSTEIDEN VERHOILU
Sulje ikkunat
Nuoli takaisin
Julkitilan kalusteet ovat yleensä teollisesti valmistettuja. Niihin käytettävä pehmuste on yleensä vähän kovempaa kuin kodin huonekaluissa. Kankaaksi valitaan julkitilaan soveltuva kangas. Myös paloturvallisuus pitää huomioida julkitilan verhoilussa. 
Punaiset sohvat julkitilassa
Yksityiskohta punaisessa tuolissa
Vihreä tuoli julkitiloihin
ARTEK-HUONEKALUJEN VERHOILU
Sulje ikkunat
Nuoli takaisin
Artekin-huonekaluja tehdään perinteisin ja teollisin verhoiluin. Myös satulavyötuolien korjaaminen onnistuu verhoomossa. 
Valkoinen Artekin satulavyötuoli
Artekin siniset tuolit
Artekin musta tuoli
Sulje ikkunat
KULJETUS
Nuoli takaisin
Huonekalujen kuljetus onnistuu luotettavan yhteistyökumppanin avulla.

Pyydä tarjous.
Pyöräkärry
Pakettiauto
Pakettiauto sivuovi avoinna
Sulje ikkunat
PINTAKÄSITTELY JA PUUSEPPÄ
Nuoli takaisin
Puuosien siistimiset ja liitosten liimaukset onnistuvat minulta verhoomossa. Isommat puutyöt ja puuosien lakkaukset ja maalaamiset tekee yhteistyökumppanini omalla verstaallaan.
Puinen sängynpääty
Puusepän välineitä
Kolme puristinta